Nieuws

Op zoek naar een schoolreisje vol avontuur en ontdekking?

Op zoek naar een schoolreisje vol avontuur en ontdekking?

Schoolkamp, een ervaring die je niet vergeet!

Bij de Paasheuvelgroep houden we van blije gezichten, van lekker samen zijn in een mooie natuurlijke omgeving. Van kleren die vies worden en van avonturen in de natuur. We houden van gezelligheid bij het kampvuur en van échte aandacht voor elkaar.

Het Land van Jan Klaassen – Een schoolreis vol fantasie!

Ontdek de bestemming voor een onvergetelijke schoolreis. Het kinderpretpark is al 46 jaar de perfecte locatie voor de onderbouw! Ons uitgestrekte buitenspeelpark, binnenspeeltuin, poppentheater en waterspeeltuin bieden een overvloed aan avontuur.

Op avontuur in het Nationaal Militair Museum

De tijd van schoolreisjes komt eraan! Een dagje Nationaal Militair Museum (NMM) belooft een dag vol avontuur, ontdekking en plezier te worden. En, ze steken er nog wat van op ook.

Het Zuiderzeemuseum; meer dan een reis door de tijd

Ontdek het leven van 100 jaar terug

Nieuw in Discovery Centre Scheveningen: Les met LEGO!

Ontdek het plezier van leren met LEGO® stenen! Tijdens de interactieve LEGO Education les worden leerlingen aangemoedigd om de wetenschap in actie te ontdekken.

Nieuw: Les bij SEA LIFE in Scheveningen!

Het nieuwe educatieve lesprogramma bij SEA LIFE geeft de leerlingen de kans om te leren over de onderwaterwereld. Beleef een hoop nieuwe ervaringen op verschillende niveaus.

Zuiderzee

Bezoek het binnenmuseum van het Zuiderzeemuseum en dompel je onder in de wereld van water. Vanaf 17 februari opent de tentoonstelling Waterwijs en ontdek je van alles over het watergebruik van toen en nu.

Zuiderzeemuseum

In het Zuiderzeemuseum leer je door te doen en te beleven en gebruik je al je zintuigen.

Marinemuseum

Het Marinemuseum in Den Helder is dé plek waar je de marine echt kunt beleven. Ontdek de marine in interactieve tentoonstellingen en aan boord van onze museumvloot.